Author Topic: Problems after rebuild :(  (Read 1126 times)

Offline JayDee

  • Contributor
  • **
  • Posts: 474
  • Karma: +10/-0
    • View Profile
    • http://
Problems after rebuild :(
« Reply #15 on: September 30, 2004, 11:21:54 AM »
Quote
Originally posted by scooby_si
out of interest where the hell are any tow points i couldn\'t see owt obvious when my front end was off? http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb008\' target=\'_blank\'>http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_2_204v.gif\' border=0>
Si


As you look at the front of the car, there should be one to the right of the drivers side oil cooler.

Offline scooby_si

  • Major Contributor
  • ***
  • Posts: 4,759
  • Karma: +8/-0
    • View Profile
    • http://
Problems after rebuild :(
« Reply #16 on: September 30, 2004, 10:13:09 PM »
erm nope?

Offline Adam

  • Contributor
  • **
  • Posts: 401
  • Karma: +13/-0
    • View Profile
YES!!!!!
« Reply #17 on: October 01, 2004, 08:51:55 AM »
Just to let you know that i got her running last night.  Did the flooding thing and it started first time, and runs like a dream now, ecu is all set up and the engine sounds sweet!  Thanks for all advice guys....  And a big thanks to Pip at WGT who helped me with the rebuild.

Right.... onto the body work now :)

Cheers

Adam

Iain C

  • Guest
Problems after rebuild :(
« Reply #18 on: October 01, 2004, 11:27:14 AM »
:D

Offline Wav

  • Major Contributor
  • ***
  • Posts: 874
  • Karma: +10/-0
    • View Profile
    • http://www.theburbz.com
Problems after rebuild :(
« Reply #19 on: October 01, 2004, 11:28:51 AM »
Great stuff Adam:bandit

Bet you\'re relieved and extremely happy:cool

Paul:)

Offline Adam

  • Contributor
  • **
  • Posts: 401
  • Karma: +13/-0
    • View Profile
Problems after rebuild :(
« Reply #20 on: October 01, 2004, 11:32:17 AM »
Just a bit mate.....   started to worry at one point....  

All in all though it was worth it..... great satisfaction when it\'s running well....

Thanks again

Adam