Author Topic: Dashboard/dial issue  (Read 321 times)

Offline HOFFD3S

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: +0/-0
  • Just joined!
    • Somerset
    • View Profile
    • House of Flock
Dashboard/dial issue
« on: April 22, 2015, 07:22:25 PM »
Hi everyone, ive trying for ages to figure this out myself and before i rip the dash back out i thought id try you guys,

I removed my dash and everything was working fine, put it back in and none of my dials work but i have found the below plug lose, any ideas where it lives and if it would effect my dials?

Thanks in advance


Offline C J R

  • MRC Full Club Member
  • Major Contributor
  • *****
  • Posts: 1,279
  • Karma: +12/-0
    • View Profile
Re: Dashboard/dial issue
« Reply #1 on: April 24, 2015, 12:40:05 PM »
Plugs fit in spaces in back of cluster. From memory you cannot fit wrong plug in wrong hole. So you may have a socket in back of cluster if that plug came from dash.

Offline HOFFD3S

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: +0/-0
  • Just joined!
    • Somerset
    • View Profile
    • House of Flock
Re: Dashboard/dial issue
« Reply #2 on: April 24, 2015, 05:55:32 PM »
Thats what i thought but this plug looks like it fits into a male set of pins where all the cluster sockets are pinless

Offline HOFFD3S

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
  • Karma: +0/-0
  • Just joined!
    • Somerset
    • View Profile
    • House of Flock
Re: Dashboard/dial issue
« Reply #3 on: May 06, 2015, 09:35:29 AM »
Found the issue guys, for anyone stuck in the future it plugs into the top of the fuse box under dash