Mazda Rotary Club

Club information => MRC Forum => Topic started by: Paul_13 on December 19, 2018, 04:46:37 PM

Title: Issue with starting topics on Tapatalk
Post by: Paul_13 on December 19, 2018, 04:46:37 PM
I'm having an issue starting topics on Tapatalk. Comes up with the following error : wrong value type sent to the database. Array of integers expected (attachment_list)

I have to start topics on the desktop site
 It's this something that other people experience?
Title: Re: Issue with starting topics on Tapatalk
Post by: Casey on December 19, 2018, 07:19:10 PM
Sadly, I confirm I get the same result on my Android Phone  :(

We'll have a look and see if it's a easy fix .................. :)
Title: Re: Issue with starting topics on Tapatalk
Post by: Casey on December 19, 2018, 07:27:22 PM
Looks like we've got an outdated Tapatalk Plugin on our forum. Just need to figure out how to update it!
Title: Re: Issue with starting topics on Tapatalk
Post by: Casey on December 19, 2018, 07:46:45 PM
Hmmm, although not as straightforward as I'd expected, I think it's fixed now  :icon_thumleft:

Can you try it again Paul and report back?
Title: Re: Issue with starting topics on Tapatalk
Post by: Paul_13 on December 19, 2018, 11:31:58 PM
Hmmm, although not as straightforward as I'd expected, I think it's fixed now  :icon_thumleft:

Can you try it again Paul and report back?
Many thanks sorted now :)

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Title: Re: Issue with starting topics on Tapatalk
Post by: Casey on December 19, 2018, 11:57:13 PM
 :13: :13: :13: